Adatvédelmi irányelvek

Ebben a részben arról szeretnélek tájékoztatni, hogy, mit kezdek az adataiddal. 

Ennek a honlapnak (www.bsfagro.hu) tulajdonosa Udvardy Olivér 2073 Tök, hrsz. 047/3.
E-mail: info@bsfagro.hu e-mail. További elérhetőségeim a Kapcsolat fül alatt találhatóak.

Milyen személyes adatot gyűjtök, és milyen céllal?

A honlapom sütiket gyűjt a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Ez tartalmazhat személyes adatot, mint például IP-cím, és technikai beállításokat, mint például információkat a sütikről. Ennek elfogadásáról dönthettél akkor, amikor az oldalon felugró ablakon beleegyezésedet adtad az adataid ilyen jellegű használatához.

Személyes adatokat, mint név, e-mail cím és telefonszám a kapcsolati űrlapok kitöltése során gyűjtök, ám ehhez a kitöltéssel és a Küldés gomb megnyomásával Te járulsz hozzá.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Ahogyan az előbbiekben említettem, a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésekor megadod a nevedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Ezeket csupán ügyfélszolgálati okokból tárolom, nem több mint 90 napig. Ezt az információt nem használom marketing célokra.

Sütik

A honlapon használt sütik kizárólag technikai információkat gyűjtenek, melyek javítják a felhasználói élményt, és alapvető látogatói statisztikát nyújtanak.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

A honlapon a Google Analytics szolgáltatást használom. A szolgáltató adatkezelési elveiről itt olvashatsz. A nyomonkövetést a sütikkel kapcsolatos felugró ablakon utasíthatod el.

Az alábbi személyes adatok kezelése történik:

Vezetéknév, keresztnév, cégnév és kapcsolattartó neve (cég esetén)
Székhely címe (cég esetén), lakcím, levelezési cím
E-mail cím
Telefonszám
Rendszer információk (IP-cím, rendszer verzió, felbontás, statisztika a honlapon megtekintett oldalakról, böngészési szokások, viselkedési mintázat)

Kivel osztom meg a felhasználói adatokat?

Az adataidat senkivel sem osztom meg. Természetesen bizonyos körülmények között a tárhelyszolgáltató hozzájuthat nem érzékeny adatokhoz. 

Mennyi ideig tárolom a személyes adataidat?

A kapcsolati űrlapokon beküldött adataidat 90 napig tárolom, illetve addig, amíg a munkafolyamatok miatt szükség van rá.

Milyen jogokkal rendelkezel a a saját adatai kapcsán?

Természetesen bármikor kérheted az adataid törlését.

Hová továbbítom az adataidat?

Sehová.

Hogyan védem az adataidat?

Az űrlapon megadott információkat az e-mail fiókomba kapom meg, amely természetesen jelszóval védett.

Mit tehetsz adatkezelési sérelmek esetén?

Elsősorban ha lehet, azonnal fordulj hozzám az elérhetőségeim egyikén: +36 20 250 8030 vagy info@bsfagro.hu

Ha úgy érzed, hogy a probléma megoldásában előrelépés nem történt, vagy egyből magasabb fokra szeretnéd vinni a problémát, az alábbi fórumon teheted meg:

Hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., telefon: 06-1 391-1400, fax: 06-1 391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: naih.hu)

Scroll to Top